A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти "Оберіг"
Боярської міської ради Київської області

Завершився ВІДКРИТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ АРТ-ЧЕЛЕНДЖ

Дата: 18.04.2024 14:27
Кількість переглядів: 6

Завершився ВІДКРИТИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ АРТ-ЧЕЛЕНДЖ

«УКРАЇНСЬКІ СВІТОЧІ. ТАРАС ШЕВЧЕНКО", який започаткували та провели Управління освіти та Центр позашкільної освіти "Оберіг" Боярської міської ради, за сприяння Національної Ради жінок України (Голова Людмила Порохняк-Гановська), ГО "Федерація жінок за мир у всьому світі" (Голова Тетяна Коцеба), Національного Шевченкіського заповідника "Тарасова Гора" (м. Канів), в рамках Міжнародного проєкту-конкурсу "Тарас Шевченко єднає народи" (засновниця Народна артистка України Галина Яблонська).

Участь в АРТ-ЧЕЛЕНДЖІ, який проходив з 01 лютого по 31 березня 2024 року взяли участь понад 200 учасників, здобувачів освіти, митців, громадських діячів з 14 областей України, серед них Харківська та Миколаївська області, де постійно йдуть бойові дії, а також українці, які проживають зараз у Франції, Італії, Іспанії, Канаді, Великій Британії, Естонії, Польщі. У заходах АРТ-ЧЕЛЕНДЖУ взяли участь відомі українські художники: Володимир Слєпченко, Любов Міненко, Галина Морозова, Ірина Тарасюк; громадські діячі: Народна артистка України Галина Яблонська, Заслужений діяч мистецтв Василь Неволов, членкині Національної Ради жінок України та ГО "Федерація жінок за мир у всьому світі": Людмила Грабовенко, Світлана Винограденко, Заслужений діяч естрадного мистецтва України Леся Королик, поетеси Віра Носенко, Ольга Литвин, Ольга Ходацька, Галина Коризма (Михайлюк), Ольга Ледо.

Були проведені: вечір "Тарас Шевченко у родинному колі", конкурс читців поезій Тараса Шевченка та про Т. Шевченка "Мій Шевченко", виставки малюнків та виробів декоративно-ужиткового мистецтва "Шечвенків світ в буянні фарб і кольорів" та інші заходи.

Найактивнішими учасниками АРТ-ЧЕЛЕНДЖУ стали представники Київщини та Черкащини, Батьківщини Тараса Шевченка.

Засновники та організатори АРТ-ЧЕЛЕНДЖУ "УКРАЇНСЬКІ СВІТОЧІ. ТАРАС ШЕВЧЕНКО", Центр позашкільної освіти "Оберіг" Боярської міської ради, а також учасники АРТ-ЧЕЛЕНДЖУ: здобувачі освіти Канівської гімназії імені Івана Франка, ліцеїсти Навчально-оздоровчого комплексу Київського військового ліцею імені Івана Богуна та Кудрявцев Тимофій, мешканець

м. Боярки, який долучився до челенджу 09 березня 2024 року на Чернечій Горі біля могили Великого Кобзаря в м. Каневі. Саме вони отримають в подарунок чудову книгу "Шевченкіана в екслібрисі: 1917-2017", автор Петро Нестеренко, видавництво "Криниця", 2019 рік, яку люб'язно надала для заохочення найактивніших і креативних учасників цього проєкту Світлана Винограденко, громадська діячка, меценатка, благодійниця, завдяки якій була ця книга видана.

Дякуємо всім, хто долучився до АРТ-ЧЕЛЕНДЖУ "УКРАЇНСЬКІ СВІТОЧІ. ТАРАС ШЕВЧЕНКО" та взяв участь у вшануванні пам'яті Генія українського народу, поета, художника, справжнього патріота та борця за волю, свободу і незалежність України ТАРАСА ШЕВЧЕНКА.

Всі учасники АРТ-ЧЕЛЕНДЖУ нагорождуються дипломами, які будуть розміщені на гугл-диску за покликанням: https://drive.google.com/.../1R1A8LNxb8aJysWL...

За довідками звертатися в месенджер на Фейсбуці та за телефоном 096 421 37 07 модератора АРТ-ЧЕЛЕНДЖУ Тамари Котелі.

Всім Миру, Любові, Добра і нашої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень