A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Центр позашкільної освіти "Оберіг"
Боярської міської ради Київської області

Новини

Дата: від до Скинути

Третя зміна творчого Hub`у

Завершилася діяльність учасників третьої зміни творчого Hub`у  ЦПО «Оберіг» БМР — ще один тиждень творчості, веселощів, спілкування та відпочинку. Кожна дитина, яка стала частиною нашого творчого колективу, отримала безліч нових емоцій та вражень. Обіймаючись на прощання, ми кажемо їм, уже як вихованцям: «До зустрічі в новому навчальному році!»

15:21 07.07.2023

Вакансії

ОГОЛОШЕННЯ Центр позашкільної освіти «Оберіг» Боярської міської ради,  місто Боярка, вулиця Білогородська, 23а, запрошує на роботу логопеда та  керівників гуртків за  напрямами: технічного; туристсько-краєзнавчого; соціально-реабілітаційного; волонтерського і скаутського; дитячого лідерського руху.  Керівників гуртків на платній основі: іноземних мов; педагога дошкільної освіти; педагога дошкільної освіти для роботи з дітьми раннього віку.     Ми пропонуємо: стабільну заробітну плату, офіційне працевлаштування, позитивну атмосферу,  дружню команду позашкільників, професійне зростання.   Інформація за тел. 096-517-45-47

13:14 04.07.2023

Діяльність творчого хабу в червні

Добігає кінця перший місяць діяльності творчого хабу Центру позашкільної освіти «Оберіг» Боярської міської ради. Змінюються учасники, але незмінними лишаються їхні щасливі обличчя, посмішки, позитив, щира дитяча радість, жага творчості та креативні ідеї. Діти занурилися у різнобарв`я світу мистецтва: власноруч творили, співали, танцювали, знайомилися з елементами акробатики, зачаровувалися живими звуками гітари, почувалися справжніми акторами. Їх надихав дружній колектив педагогів «Оберегу», позитивна атмосфера, взаєморозуміння, підтримка та творча співпраця. Відвідуючи творчий хаб «Оберегу», діти отримали незабутні враження та відшукали нових друзів. Діяльність творчого хабу продовжується.

15:03 23.06.2023

Творчий hub

До уваги шанувальників творчості! З 01.06.2023 р. ЦПО «Оберіг» працює як творчий hub за окремим додатковим розкладом з 09:00 по 13:00 щоденно, окрім вихідних. Діти матимуть можливість відвідувати гуртки різних напрямів мистецтва. З собою мати всі необхідні матеріали та обладнання. За інформацією звертатися за номером: 050-532-82-45

15:35 01.06.2023

Обереги любові-2023

Щиро вітаємо всіх вихованців "Оберегу" з завершенням 2022-2023 навчального року. Підведені підсумки, вручені свідотства про позашкільну освіту, висловлені слова вдячності батьківській громаді і всім, в чиєму серці живе "Оберіг". Всім зичимо Перемоги, мирних літніх канікул та активного відпочинку!

10:28 24.05.2023

Участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Підкори сцену - 2023"

Ділимося з вами чудовою новиною! Колектив зразкового-театру студії "Світла хвиля", керівник Мельник Тетяна, взяли участь в 10 Ювілейному міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Підкори сцену - 2023". Вітаємо вихованців з почесним ІІІ місцем, з набутими навиками виступу на великій сцені, новими знайомствами та отриманими позитивними емоціями та задоволеннями від виступу.

09:56 24.05.2023

День пам’яті та примирення

8 травня в Україні та у всьому світі вшановується День пам’яті та примирення. Кожне слово у назві цієї дати має глибоке значення. Пам’ять говорить нам про те, що ми маємо не забувати мільйони людей, які загинули у Другій світовій війні. Примирення – означає, що всі країни, що брали участь у кривавих діях тієї війни мали б примиритися між собою та не починати нових війн.

11:36 08.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень